Nieuwsgierig naar de Biodanza opleiding?
Ben je op zoek naar meer verdieping in je Biodanza?

Dan zou het maar zo kunnen dat de opleiding iets voor jou is!


Sta even stil en laat ons je meenemen naar een wereld van mogelijkheden en ontdekkingen! Heb je ooit overwogen om deel te nemen aan de Biodanza School Midden Nederland? Als je nog niet zeker bent, lees dan verder, want we hebben iets heel bijzonders voor jou in petto.

Dit is een introductieweekend om het uit te proberen, GEHEEL VRIJBLIJVEND! het is een uitnodiging om dieper te duiken, jezelf te ontdekken en misschien zelfs een verschil te maken in de levens van anderen. Als je passie voelt voor Biodanza of als je de wens hebt om meer betekenis en diepgang aan je leven toe te voegen, dan is dit weekend voor jou.

🌈 Een Uitnodiging voor Jou:

πŸ€” Waarom zou je komen?

  1. Facilitator Mogelijkheden: Ontdek de mogelijkheden om een facilitator te worden in Biodanza.
    Dit weekend biedt inzichten, workshops en kansen om de basisprincipes van het faciliteren te verkennen.
  2. Levensverrijking: Of je nu danservaring hebt of niet, dit weekend biedt een unieke kans om dieper in jezelf te duiken, te groeien en een verrijkend pad naar zelfontdekking te bewandelen.
  3. Vergroot je Biodanza Ervaring: Voor degenen die al bekend zijn met Biodanza, beloven wij een verdiepende ervaring. Ontdek nieuwe aspecten van deze prachtige bewegingskunst en breng meer vreugde in je leven.

πŸ“… Datum en Tijd: zaterdag 13 juli van 11 uur tot en met zondag 14 juli 17:00 uur

πŸ’Ά Kosten: € 165,- voor het weekend en € 30,- voor overnachten, diner en ontbijt – net als een regulier schoolweekend dus € 195,- in totaal

πŸ“ Locatie: Onze eigen locatie: Centrum voor Zingeving. Brinkweg 2 in Luttelgeest
voor meer info over het centrum klik hier
voor route klik hier

πŸ‘‰ RSVP: Laat ons weten of je deze reis wilt maken via info@biodanza4you.nl.

We nodigen je uit om je hart te openen voor nieuwe mogelijkheden en omarm de vreugde van Biodanza. Kom en ontdek de magie die in jou wacht!

Ontdek de magie van beweging, verbinding en vreugde op onze betoverende Biodanza School. Een unieke belevenis die je uitnodigt om los te laten, te dansen en het leven te vieren.

Wat is Biodanza?

Biodanza is een revolutionaire vorm van dans die de kracht van muziek, beweging en menselijke verbinding combineert. Het gaat verder dan traditionele dansvormen en nodigt je uit om je ware zelf te uiten, los te laten en in het moment te zijn. Het is een reis van zelfontdekking, plezier en heling.

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op:
Robert: 06- 22 9 66 808 of Marieke: 06- 45 66 66 99

wil je meer info over de opleiding? klik hier