Biodanza voor bedrijven

Biodanza in bedrijven

Meer openstaan voor elkaar, contacten en samenwerken op basis van empathie. Bewegen op muziek. Meer plezier beleven op het werk en privé. Verbeter de sfeer in uw bedrijf. Motivatie, ontspanning, acceptatie, diversiteit, respect, contact en meer. Dan is Biodanza een buitengewoon krachtig middel om dit te bereiken.

Creëer dit door het organiseren van een bedrijfstraining of een extra inbreng op uw symposium of vergadering. Voor de motivatie en betrokkenheid in uw bedrijf

Biodanza – De hersenen verbonden met het hart en intuitie

Biodanza is een systeem dat gezondheid, integratie, creativiteit en persoonlijke groei bevordert.

Biodanza nodigt je uit om je vrij te bewegen en los te komen van je vaste patronen. De specifiek uitgekozen muziek, instructie en voorbeelden helpen daarbij. Dit resulteert in een ontspannen, vrolijke sfeer. Mensen komen op een ander niveau in contact met zichzelf en daardoor ontstaan onderling nieuwe ervaringen die op een vrije, directe, speelse, creatieve en affectieve manier geuit worden. Dit genereert verbinding met jezelf en diegene met wie jij samenwerkt.

Biodanza4you

Robert de Jong geeft al jaren Biodanza in wekelijkse groepen, scholen en in bedrijven. Uit deze ervaringen weet hij dat het Biodanza systeem effectief is. Het bevordert een gezonde organisatie, samenwerking en productiviteit. Een goede reden om contact met ons op te nemen! Voor trainingen zullen wij eerst een oriënterend gesprek organiseren. Hierbij zullen wij gezamenlijk een doel en thema formuleren. Hierna zal er een progamma op maat gemaakt worden. 

Het aantal deelnemers van 10 – 250 is mogelijk.

Samenwerking met interne of externe coaches is mogelijk.

Heb je interesse? Bel 06 – 22 9 66 808 of stuur een mail naar: info@biodanza4you.nl