Biodanza podcast

Ik maak een podcast over Biodanza. Hierin vertel ik, Marieke, het volgende:

  • Wat is Biodanza?
  • Wie was Rolando Toro?
  • Wie doet er aan Biodanza en waarom?
  • Wie doet er niet aan Biodanza en wat weet hij/zij van Biodanza?
  • Waarom zou je biodanza doen?

Ik ga mensen interviewen en hen vragen hoe ze bij Biodanza zijn gekomen, waarom ze het nog steeds doen, wat brengt het ze?

Kortom, ga je mee op onderzoek uit?

Hieronder de podcastserie tot nu toe. Vanwege het coronavirus en de kinderen 24 uur per dag thuis lukt het me niet om elke week een nieuwe podcast erop te zetten, zodra er weer een nieuwe is, zet ik het op Facebook of hou deze website in de gaten. Je kunt alvast genieten van deze….

Wil jij ook vertellen over jouw ervaring met Biodanza?
Neem contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *