Marieke Baan

Marieke Baan neemt je via haar enthousiasme mee in haar lessen van Biodanza. Door haar (hoog)gevoeligheid zijn haar lessen en de muziek afgestemd en voelt het alsof je wordt meegenomen in een stroom (flow). Vanuit plezier en vitaliteit om in je lijf te komen wordt je meegenomen naar de diepere lagen in jeZelf.

Via de muziek en de oefeningen kom je meer en meer in verbinding met jezelf, en van daaruit kun je je verbinden met Alles om je heen, vanuit Liefde. Met de mensen met wie je danst, maar ook de natuur, je omgeving en de kosmos.

Als kind al wilde Marieke zendeling worden, en nu is ze zendeling van Liefde geworden, dit is helemaal haar pad en haar passie. Het past helemaal bij wie ze is.

Wil je meer info bel Marieke op 06- 45 66 66 99

Vrouwenfestival Lorelei en Persephoné

Super trots en blij ben ik dat ik weer op Lorelei zal zijn! En op de zomerlorelei ben ik op beide festivals, kom je ook onderdompelen in de vrouwenenergie! Of je al biodanza ervaring hebt of nog niet, om het op Lorelei te doen is een totaal andere ervaring! op blote voeten in het gras, met alleen maar vrouwen en je bent al een paar dagen onderweg met van alles wat je hebt ervaren. Ik beloof je dat het speciaal wordt…
Biodanza Marieke Baan

Marieke Baan – Biodanza – Dans Jouw prachtige Mysterie

Vrouw wat ben je een prachtig Mysterie! Kom jouw binnenwereld ontdekken via dans en muziek, of kom bijkomen van alles wat je hebt meegemaakt. Biodanza brengt je op een liefdevolle manier (weer) bij Je-Zelf.