Ontdek de essentie van het alledaagse leven tijdens ons koppelsweekend en bekijk het met vernieuwde blikken. Samen willen we je meenemen op een reis naar verdieping in je relatie, waarbij we gebruikmaken van prachtige Biodanza-oefeningen.

Een partner is vertrouwd, maar nooit vanzelfsprekend. Hoe bereid je je voor op het ontvangen van liefde en hoe houd je de vlam van liefde levend in je relatie? Liefhebben is een kunst die toewijding vraagt van beide harten in de relatie, om het mysterie van het vinden van elkaar steeds weer een plek te geven in het alledaagse leven. Het vuur van liefde in een relatie kan oplaaien, afzwakken of zelfs doven.

Hoe zou ons leven eruitzien als we telkens opnieuw kiezen voor onze geliefde, diep gezien, ontvangen, bemind en geëerd? Wat als onze seksualiteit zo levendig is dat het een natuurlijke aantrekkingskracht heeft? En hoe zou onze liefde eruitzien als onze communicatie voortkomt uit het hart en onze intimiteit? Liefhebben is niet altijd vanzelfsprekend; het vereist voortdurende oefening, bewustzijn en affectieve intelligentie om te communiceren vanuit het hart.


Kom samen met ons dit bijzondere weekend beleven! Een her-ijking!

We beginnen vrijdag 15 maart om 20:00 uur en we sluiten af de zondag 17 maart om 17:00 uur.
In ons prachtige tweede thuis: Centrum voor Zingeving zijn er meerdere 2persoonskamers waar jullie samen zullen slapen.
Lokatie: Brinkweg 2 in Luttelgeest
Neem je eigen beddegoed mee.
Om de prijs betaalbaar te houden zullen wij het diner verzorgen en nemen jullie eten voor beide lunches mee.
€ 165,- p.p.
stuur ons een mail met je naam/namen dan reserveren we een plek voor jullie! info@biodanza4you.nl

Die kun je vast overmaken op:
NL38ABNA0465686400 tnv Biodanza4you o.v.v. koppelsweekend en je naam