De basis van je dagelijkse leven niet meer voor lief nemen maar weer zien met nieuwe ogen, de schoonheid, dankbaarheid en het plezier weer te ervaren van het samenZijn!

Er zijn zoveel prachtige oefeningen in Biodanza voor, we willen jullie graag meenemen naar meer verdieping van je relatie!

Een partner, vertrouwd, maar nooit vanzelfsprekend. Hoe bereid je je voor om de liefde te ontvangen, hoe houd je de liefde levend en bouw je aan een relatie? 
Liefhebben is een kunst en vraagt twee aan de relatie toegewijde harten om het mysterie dat jullie elkaar gevonden hebben steeds weer een plek te geven in het alledaagse leven. Het liefdesvuur in de relatie kan oplaaien, afzwakken of uitdoven. 

Hoe ziet ons leven eruit wanneer we steeds weer opnieuw kiezen voor onze geliefde door wie we ons ten diepste gezien, ontvangen, bemind en geëerd voelen? Hoe ziet ons leven eruit wanneer onze seksualiteit zo levend is dat onze expressie hiervan een natuurlijke aantrekkingskracht heeft? Hoe ziet onze liefde eruit wanneer onze communicatie vanuit het hart komt, vanuit onze intimiteit? Maar liefhebben gaat niet altijd vanzelf en heeft steeds opnieuw onze oefening en bewustzijn nodig, onze affectieve intelligentie, onze capaciteit te communiceren vanuit ons hart. 


Kom samen met ons dit bijzondere weekend beleven! Een her-ijking!

We beginnen vrijdag 14 maart om 20:00 uur en we sluiten af de zondag 16 maart om 17:00 uur.
In ons prachtige tweede thuis: Centrum voor Zingeving zijn er meerdere 2persoonskamers waar jullie samen zullen slapen.
Lokatie: Brinkweg 2 in Luttelgeest
Neem je eigen beddegoed mee.
Om de prijs betaalbaar te houden zullen wij het diner verzorgen en nemen jullie eten voor beide lunches mee.
€ 165,- p.p.
stuur ons een mail met je naam/namen dan reserveren we een plek voor jullie! info@biodanza4you.nl

Die kun je vast overmaken op:
NL38ABNA0465686400 tnv Biodanza4you o.v.v. koppelsweekend en je naam