Een avond vol Dansen, Plezier, Verbinden, Bewegen en… Genieten!

Elke eerste zaterdag van de maand – Biodanza Party


Welkom bij de Biodanza Party!

Ontdek de magie van beweging, verbinding en vreugde op onze betoverende Biodanza Party. Een unieke belevenis die je uitnodigt om los te laten, te dansen en het leven te vieren.

Wat is Biodanza?

Biodanza is een revolutionaire vorm van dans die de kracht van muziek, beweging en menselijke verbinding combineert. Het gaat verder dan traditionele dansvormen en nodigt je uit om je ware zelf te uiten, los te laten en in het moment te zijn. Het is een reis van zelfontdekking, plezier en heling.

Waarom een Biodanza Party?

Onze Biodanza Party is meer dan alleen een dansavond. Het is een viering van het leven, een uitnodiging om in het hier en nu te zijn, om te stralen en te genieten van de energie van de groep. Verwacht een warme, inclusieve sfeer waar iedereen vrij is om te dansen zoals ze willen, zonder oordeel.

Wat kun je verwachten?

Op onze Biodanza Party dompel je jezelf onder in een scala van muziekgenres, van opzwepend tot rustgevend. Begeleid door een ervaren Biodanza-facilitator Robert de Jong, zul je ontdekken hoe je jouw lichaam kunt laten spreken en je emoties kunt laten stromen. Het is een kans om jezelf te uiten, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de kracht van gemeenschappelijke dans.

Doe mee!

Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon nieuwsgierig bent naar Biodanza, iedereen is welkom op onze Biodanza Party. Trek iets comfortabels aan, laat je zorgen achter je, en laat je meevoeren op de ritmes van het leven.

Kom en vier met ons op de Biodanza Party – waar beweging, verbinding en vreugde samenkomen! Ontdek de magie van het moment en laat de dans je ziel bevrijden.

Wanneer?
20 uur beginnen we, dus kom op tijd, dan blijft er meer tijd over om te dansen! Na de vivencia (rond 22 uur) is er vrij dansen tot middernacht met DJ Dansmarieke

Waar?
De plek is de mooie zaal in Apeldoorn: de Veste, fabianusstraat 4.

Toegang:
€ 20,- inclusief al het eten en drinken wat op de tafel staat.
Als het lastig is om te betalen, neem dan even contact met ons op!

Mis deze kans niet om te dansen, te stralen en te vieren. We kijken ernaar uit om samen met jou de vreugde van Biodanza te delen!

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op:
Robert: 06- 22 9 66 808 of Marieke: 06- 45 66 66 99


Nog even op een rijtje:

wanneer: zaterdag 4 mei

tijd: van 8 tot middernacht
vivencia: 20:00 – 22:00
vrij dansen: 22:00 – 0:00
kosten: €20,00
plaats: ‘de Veste’, fabianusstraat 4, Apeldoorn

wil je meer info, bel Robert: 06- 22 9 66 808 of Marieke: 06- 45 66 66 99

Kijk hier alvast voor de volgende data