een nieuwe website voor Biodanza4you

We hadden het al eerder aangekondigd, maar nu is het dan werkelijk zover, een nieuwe website…
Super spannend en tegelijk ook ‘exciting’, tenminste voor mij!
Robert vind het super spannend. Nou, mijn handen gaan jeuken, ik vind het super leuk om er mee aan de slag te gaan. Onderzoeken, uitproberen, oeps foutjes maken en leuke nieuwe dingen ontdekken!
Zo ook het nieuwe logo, ik hoor graag wat je er van vind?! Er stond eerst Biodanza4you alleen, dat voelde voor mij niet kloppend, maar ja hoe maak je een nieuw logo? Weet je wat dacht ik, ik google en dan kijk ik of iets vind. En ja hoor een website waarop je gratis een logo kunt maken.

Toen dacht ik, ik ga het eens bekijken en wat proberen om te zien of het wat zou kunnen zijn. Dus ik er lekker mee aan het stoeien, kwam ik een plaatje tegen van dansende mensen in een kring, wat een heerlijk toeval! Nu houd ik zelf van de regenboogkleuren, die geven (ook) zo mooi onze diversiteit aan. Daar ging ik een beetje mee stoeien en tadaaaa, daar is een logo. Ik moet zeggen, ik vind hem eigenlijk wel mooi, jij?

oh ja, en ik vond het lettertype niet zo mooi, ging daar wat mee uitproberen, zag ik de ‘i’ met een hartje erop, natuurlijk moet dat het dan zijn!

Ik kan maar moeilijk stoppen ook met lekker uitproberen, ik vind het té leuk! Je zult dus nog wel veel veranderingen zien de komende tijd 🙂
Weet dan dat ik geniet!