Wat een super goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen we weer dansen!!

Bij de afgelopen persconferentie zat ik met gespitste oren maar het werd me niet helemaal duidelijk of we nou wel of niet weer mochten gaan dansen.

Door de corona zijn alle dansscholen in Nederland samengekomen, wat geweldig is, we hebben daar ook een appgroep van en in deze appgroep gingen we hier gelijk over contacten en toen zagen we het volgende:


Zelfs toen we dit zagen konden we het nog haast niet geloven. Hierbij de link naar het hele stuk:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/06/24/per-1-juli-15-meter-blijft-norm

Dus JAAAAAA, het is echt zo!! We mogen weer dansen!!!
Ongelooflijk maar waar!! En zo fijn, we hebben dit zo hard nodig!!

Aanraken en aangeraakt worden

In beweging zijn, in contact zijn en aangeraakt worden door de muziek, door wat er in jou gebeurd, en ook letterlijk aangeraakt worden.
De afgelopen tijd is het wel duidelijk geworden hoe belangrijk fysieke aanraking is. Wij wisten dat al, maar het werd nu wel overduidelijk.

Gelukkig mag het dus weer!!!

Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vrijdagavondgroep voor het eerst weer gedanst en het was heel goed om het op afstand te doen. Niet de begincirkel en ook niet de eindcirkel maar alles daartussen hebben we op afstand gedaan, en dat was goed. Goed om de tijd te krijgen om weer helemaal bij jeZelf te komen. Weer de muziek te voelen en wat dat allemaal in je losmaakt.

Vanaf vrijdag gaan we dan ook weer dansen in de Veste in Apeldoorn! Natuurlijk ventileren we de boel goed en we zullen het zeker rustig opbouwen.
Omdat we zo lang niet hebben gedanst willen we ook de zomer door gaan dansen als er genoeg animo is en als het in onze vakantie past. Dat willen we gaan uitvinden door te gaan dansen de komende vrijdagen en te kijken hoe het zich ontwikkeld!

Als je ook wilt dansen op vrijdagochtend klik hier: https://biodanza4you.nl/biodanza-apeldoorn-robert/

Of als je op vrijdagavond wilt dansen klik hier: https://biodanza4you.nl/biodanza-apeldoorn/