Ja, hoe gaan we om met corona, met de maatregelen rondom corona?

Vanuit biocentrisch principe willen we zorgen voor ons allemaal. En de maatregelen die er nu zijn zijn er voor de bescherming van het grote geheel. Daarom gaan wij hier ook in mee en zullen we geen Biodanza workshops geven tot dat het weer mag.

Zoveel mogelijk zullen we de workshops en evenementen doorschuiven. Zodat we er op een later tijdstip van kunnen genieten.

Altijd al realiseerde ik me dat het bijzonder was wat wij bij Biodanza doen, dat dit soort plekken zeldzaam zijn waar zoveel liefde is en waar je je vrijheid voelt. Maar nu des te meer realiseer ik me hoe speciaal het is en ook hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn, en onze omhelzingen. Pff wat zal het fijn zijn om weer embraces te mogen geven en ontvangen!

Online vivencia’s

En dan zijn er de huiskamer of online vivencia’s… Ik heb vorige week vrijdag via een webinar een vivencia proberen te geven. Helaas ging het stukje techniek niet goed. Het geluid kwam niet over. Daardoor ben ik er over na gaan denken en me er wat meer in gaan verdiepen. Met Robert overlegd en voor hem voelt het niet kloppend om via zoom of iets anders Biodanza te doen. Het is misschien super leuk, maar geen Biodanza. Ik ben er nog over aan het voelen wat er bij mij past en kloppend voelt. Vanavond gaan we via zoom wel met de groep delen, elkaar zien. Ik denk dat ik daarna wel voel hoe het zal zijn. Ik hou je op de hoogte en stuur je een omhelzing van mijn hart naar jouw hart!