Beste Vrouw van Kracht en Gratie

Sta even stil en luister naar het ritme van je hart, voel de dans van het leven in elke vezel van je wezen. Het is tijd om samen te komen voor een dag gewijd aan de diepere essentie van vrouw-zijn. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze betoverende Biodanza verdiepende dag, waar we de kracht en schoonheid van vrouwelijkheid vieren.

Op zondag 20 oktober, omarmen we de gelegenheid om samen te komen in een veilige en ondersteunende ruimte, waar we ons kunnen laten leiden door de betoverende melodieën van Biodanza. Vergezel ons terwijl we ons onderdompelen in de helende dans, waar elke beweging een verhaal vertelt en elke stap een viering is van onze unieke krachten.

Waarom deelnemen aan deze bijzondere dag?

🌸 Verbinding: Ontmoet gelijkgestemde zielen en deel de magie van vrouwelijke energieën terwijl we samen dansen, lachen en groeien.

🌸 Verdieping: Duik dieper in de rijke wereld van Biodanza en ontdek nieuwe manieren om in harmonie te leven met jezelf en anderen.

🌸 Vreugde: Laat je hart stralen en je ziel zingen terwijl we ons laten leiden door de prachtige muziek en beweging die ons verbindt met de levenskracht om ons heen.

🌸 Versterking: Omarm je innerlijke kracht en laat jezelf bloeien terwijl we samen een veilige ruimte creëren om te groeien, te helen en te omarmen wie we werkelijk zijn.

🌸 Verwondering: Laat je verrassen door de diepe wijsheid van je eigen lichaam en geest terwijl we ons laten leiden door de zachte, doch krachtige bewegingen van Biodanza.

Neem jezelf mee op een reis van zelfontdekking en empowerment terwijl we samen de wonderen van vrouwelijke energie verkennen. We beloven een dag vol liefde, licht en verbondenheid, waar je hart kan dansen en je ziel kan vliegen.

Dus, omhels jezelf en kom met ons mee op deze onvergetelijke reis!

Datum: zondag 20 oktober
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: de Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn
Investering: € 70,- bij een kleine portemonnee, bel me

Aarzel niet om je vriendinnen, zussen, moeders en dochters uit te nodigen om deel te nemen aan deze bijzondere dag. Samen creëren we een krachtig web van vrouwelijke energie dat de wereld kan veranderen.

Laat ons weten of je van plan bent te komen, zodat we genoeg ruimte kunnen voorzien voor iedereen die deel wil nemen aan deze betoverende ervaring.

Met liefde en verwachting, Marieke 💃😍
06-45 66 66 99
info@biodanza4you.nl

Hoe het eruit gaat zien? De deur gaat open om 10:30 uur en om 11:00 uur beginnen we met Biodanza.

Tijdens de lunch delen we gezamenlijk eten.

Daarna gaan we nog een laag dieper tijdens de Biodanza en we ronden de dag af om en nabij 17:00 uur.

Alle info op een rijtje

Investering: € 70,- bij kleine portemonnee bel me!
Waneer: Zondag 19 mei
Tijden: 11:00- 17:00 uur
Lokatie: “De Veste” Fabianusstraat 4 7333BM Apeldoorn
klik hier voor routebeschrijving 

Bel me gerust voor meer info: 06- 45 66 66 99
Stuur een mail om een plekje te reserveren naar info@biodanza4you.nl of
een appje naar marieke: 06 45666699


Je bent van Harte welkom! En neem je Vriendinnen mee!