Ervaar de Magie van Biodanza: Een Unieke Vakantie van Overvloed voor Hart en Ziel

We starten zondag 28 juli om 14:00 uur, inloop vanaf 13:00 uur.
we eindigen donderdag 1 augustus rond 12:00 uur.

Ervaar de Magie van Biodanza: Een Unieke Vakantie van Overvloed voor Hart en Ziel

Stap uit de dagelijkse sleur en omarm de helende kracht van Biodanza tijdens onze betoverende “Vakantie van Overvloed”! Deze unieke reis is ontworpen om je te verbinden met je innerlijke zelf, anderen en de overweldigende schoonheid van het leven.

Biodanza is meer dan zomaar een dansvorm; het is een transformerende reis die de harmonie tussen lichaam, geest en ziel herstelt. Deze reis nodigt je uit om jezelf te uiten, diep te voelen en te dansen op het ritme van je eigen hartslag. Biodanza laat de vreugde van het leven stromen en creëert een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die samen groeien en bloeien.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze “Vakantie van Overvloed” dompelen we je onder in een inspirerende omgeving waar je de kracht van Biodanza zult ontdekken onder begeleiding van ervaren facilitators. Elke dag begint met verfrissende ochtendrituelen om je zintuigen te wekken, gevolgd door diepgaande Biodanza-sessies die je in staat stellen je ware zelf te omarmen en je verbinding met anderen te verdiepen.

Daarnaast bieden we workshops aan die gericht zijn op zelfontdekking, meditatie en creativiteit. Geniet van heerlijke gezonde maaltijden, ontspannende momenten in de natuur en de vreugde van samenzijn met gelijkgestemden. Deze vakantie is een kans om jezelf op te laden, te groeien en te genieten van het prachtige leven om ons heen.

Voor wie is deze vakantie?

Of je nu een doorgewinterde Biodanza-beoefenaar bent of nieuw bent in deze vorm van zelfexpressie, deze vakantie is voor iedereen die verlangt naar een diepere verbinding met zichzelf en anderen. We verwelkomen mensen van alle leeftijden en achtergronden die openstaan voor het ontdekken van de helende kracht van Biodanza.

Reserveer je plek:

Laat de magie van Biodanza je omarmen en verander je vakantie in een reis van zelfontdekking en vreugdevolle verbinding. Reserveer nu je plek en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je hart zal openen en je ziel zal laten stralen.

graag reserveren per mail: info@biodanza4you.nl

Wil je zeker van een plaats zijn zorg dan dat je de betaling gedaan hebt op rekening Biodanza4you NL38ABNA0465686400
o.v.v. jouw naam en “Vakantie van Overvloed 22 tm 26 juli”

“Vakantie van Overvloed” – waar liefde, vreugde en verbinding samenkomen in een harmonieuze symfonie van het bestaan.
Ontdek de overvloed van het leven door middel van Biodanza.

Als jij er bij wilt zijn en zelf iets wil aanbieden neem dan ook contact met ons op zodat wij een speciale prijs met jou kunnen afspreken.

Dit is een Biodanza vakantie die je kan meedoen het liefst met Biodanza ervaring (bij twijfel neem contact op met Robert).

Investering:

De investering voor deze vakantie zijn € 295,- (vol pension incl overnachtingen
en grotendeels biologische maaltijden)

meenemen: kussensloop, dekbedovertrek(eenpersoons), hoeslaken, douchegerei, warme sokken of sloffen, evt iets om te schrijven. Zwemkleding, er is een heerlijk meertje in de buurt.

Locatie:

“Centrum voor Zingeving” Brinkweg 2, 8315AA in Luttelgeest
wil je wat meer weten over de plek? www.centrumvoorzingeving.com

Informatie tel: 06-22966808
E-mail: info@biodanza4you.nl
www.biodanza4you.nl

Er is ook een week hiervoor, als je wilt kun je beide weken komen, dat is ook heerlijk!!