Wat kan Biodanza voor mij betekenen?

Biodanza nodigt je uit deel te nemen aan wekelijkse bijeenkomsten die middels beweging veilig en geleidelijk intens beleefde ervaringen oproepen. Biodanza noemt deze ervaringen ‘vivencia’s’. 

Het zijn intense belevingen van in het hier-en-nu zijn, die voedend zijn als het gaat om emotionele integriteit. Ze maken een verbinding wakker die raakt aan de intuïtie van de onmiddellijkheid van het bestaan. De term ‘vivencia’s’ verwijst zowel naar de ervaringen die de sessies oproepen als naar de Biodanza sessie zelf.

Biodanza en corona

Veilige omgeving

Biodanza is een ritueel van menselijke ontmoeting in fysieke nabijheid. Als we kijken naar de methodologie van Biodanza, zoals Rolando Toro die beschrijft, kan een vivencia in Biodanza dan ook alleen gegeneerd worden in de affectieve omhulling die zich bij elkaar in dezelfde veilige omgeving bevinden. 

We kunnen vertrouwen op de effecten van het geweldige systeem waar wij voor staan, dat we voldoende hebben meegekregen en zijn gegroeid om deze periode door te komen tot we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. 

Vanaf 1 juli mogen we weer iets meer. Lees hier meer. We sturen je heel veel Liefde!

Biodanza is liefde

We proberen andere online manieren om onze verbindingen te voeden, er mensen een hart mee onder de riem te steken en hen de vreugde van het moment te helpen ervaren. 

Dit is echter geen Biodanza, omdat de essentie van Biodanza – de fysieke nabijheid, de werkelijke ontmoeting in de volle betekenis die de biodanza-ceremonie daaraan geeft, ontbreekt. 

Ervaar het effect van Biodanza

Video afspelen
Klik op de afbeelding om af te spelen

Wat is Biodanza?

Wekelijkse groepen

Biodanza nodigt je uit deel te nemen aan wekelijkse bijeenkomsten die middels beweging veilig en geleidelijk intens beleefde ervaringen oproepen. Biodanza noemt deze ervaringen ‘vivencia’s’.

Voed je geest

Het zijn intense belevingen van in het hier-en-nu zijn, die voedend zijn als het gaat om emotionele integriteit. Ze maken een verbinding wakker die raakt aan de intuïtie van de onmiddellijkheid van het bestaan.

Ervaar het

De term ‘vivencia’s’ verwijst zowel naar de ervaringen die de sessies oproepen als naar de Biodanza sessie zelf.