Verbinden met sisters

Deze avond is een Goddelijke Poort naar de Bron. De Bron van het Vrouw-Zijn.  De weg hier naartoe is via Plezier en Genot/Genieten. En dat is precies wat we deze avond gaan doen!

Het is zo belangrijk om als Sisters onder elkaar te zijn, als er alleen vrouwen zijn ontstaat er iets heel anders, kunnen we elkaar Zien, inspireren, versterken.

LATEN WE ONS VROUW ZIJN SAMEN VIEREN

Hoe het eruit gaat zien? De deur gaat open om 19:00 uur (kom dan ook, er is zoveel moois en leuks en inspirerends! Er is tijd te kort)

Dan kun je rondsnuffelen bij kraampjes, een reading doen, tenenlezen of lekkere thee drinken met wat lekkers, of samen zijn met Sisters

Van 20:00-22:00 uur geeft Marieke een Biodanza workshop.

Na de vivencia is er ook nog alle gelegenheid toe om rond te snuffelen, dan zet ik muziek aan, niet te hard waar je op kunt dansen als je wilt of lekker in de zaal zitten om samen te Zijn, of thee te drinken of rond te kijken bij de kraampjes/tafels. Van alles om je zintuigen te verwennen!

Er zullen zeer waarschinlijk een aantal vrouwen staan met hun eigen specialiteit:

 • Claudia met haar prachtige wollen kunstwerken, je kunt vast kijken op haar website: www.woollove.nl
  Met liefde, volledig zelfgesponnen en -gebreide, unieke creaties, die een ode zijn aan jou, jij als unieke vrouw! Draag ze op verschillende manieren op je huid, en voel hoe zacht of stoer wol kan zijn. De dieren die mijn materialen maken, schapen, alpaca’s, geiten, konijnen, hebben een fijn leven, en geven graag wat van hun warmte aan jou! Hou je van gewaagde kleuren, of ingetogen naturel, kom je mooie, unieke, wilde body omhullen met een Embrace of Love van ❤ WoolLove ❤ En mocht je de impuls voelen om zelf te leren zoiets moois te maken: kom een spincursus bij me volgen in mijn knusse atelier in de bossen in Vaassen! Voor alles van WoolLove kun je terecht op: www.woollove.nl
 • Marijke staat er met een kraam vol leuke spullen gemaakt door vrouwen met een verhaal
 • Clarissa met aurafoto’s en healing
 • Marianne zal korte readingen geven op een vraag. Inzicht in de vraag, wat er wil gebeuren in jouw leven en wat je nu nodig hebt.
 • Wilma zal tenenlezen
 • Annet doet korte sessies voetreflex, lichaamszuiveren en massages
 • Els zal InnerTouch massages en klankhealing geven
 • Myriam neemt haar kleurpotloden mee waar jij je kunt laten beschilderen/betekenen met bv een mandala
 • Carla zal er staan met haar Yes Power
 • En natuurlijk gaan we Biodanza doen om 20:00 uur Ook dit is heel anders en speciaal om alleen met vrouwen te doen. Kom het eens ervaren!

Neem een kledingstuk mee (als je wilt) die je niet meer aandoet, wie weet wordt iemand anders er gelukkig van, en wie weet vind jij een ander fantastisch nieuw kledingstuk!

Alle info op een rijtje

Entree: € 17,50
Bel me gerust voor meer info: 06- 45 66 66 99
Stuur een mail om een plekje te reserveren (ivm corona) naar info@biodanza4you.nl of een appje naar marieke: 06 45666699


Lokatie: “De Veste” Fabianusstraat 4 7333BM Apeldoorn
klik hier voor routebeschrijving 

Maak jij lekkere taartjes/chocolaatjes,sieraden of heb je iets anders vanuit jou aan te bieden, neem contact met me op 06-45 66 66 99.

Je bent van Harte welkom! En neem je Vriendinnen mee!