nieuwe tijd

Eindelijk weer eens een blog van mij (schaam) veeel te lang geleden!

Zometeen over de Nieuwe tijd, maar eerst over de afgelopen periode. Er was meer en meer onrust met oplopende besmettingen en we voelden het al weer aankomen… een lockdown… Dit keer niet een gehele lockdown maar een sociale lockdown. De scholen blijven wel open maar ze willen zoveel mogelijk het sociale verkeer beperken, dus tussen 17 uur ’s avonds en 5 uur ’s morgens mag er niks open zijn, ook geen sportscholen etcetera.

Ik heb wel even een traantje gelaten toen ik het hoorde…

Waarom is er niet meer focus op gezond leven? op wat ons letterlijk en figuurlij voed?!

Het betekend dat de wekelijkse groepen voorlopig even niet mogen in de avonden.
Dus nu zijn we aan het kijken of er andere mogelijkheden zijn overdag… hou de website in de gaten.

Nieuwe tijd

En net nu me nog maar pas duidelijk is geworden dat de nieuwe tijd al is aangebroken.
Ik ben mede directeur van de Biodanza School geworden sinds de zomervakantie en sinds september geef ik elke maand een deel theorie, dat is zo Magisch om te doen. In een andere blog zal ik daar meer over vertellen.

Sindsdien is de Magie van Biodanza alleen maar groter geworden en de weekgroep alleen maar dieper en fantastischer, dat was het al, maar het lijkt wel of er een nieuwe dimensie bij is gekomen.

Er komen deelnemers na me te na afloop die het ook magisch noemen.

Daarmee realiseerde ik me dat de nieuwe tijd er al is, het lijkt wel alsof mijn lichaam nog veel dieper, veel meer Biodanza kan ontvangen. Alsof al die jaren het alleen in mijn hoofd kwam en al fantastisch was en dat het nu door mijn hele lijf golft… echt een extra dimensie. Daar wordt ik helemaal gelukkig van!!

Ik dacht dat het alleen in mij was en kwam omdat ik mede directeur ben en er daardoor iets in mij was veranderd, maar nee, ik hoor het van meer!! Jipppiiieee

en als je je er bewust van wordt is het natuurlijk niet alleen in Biodanza, maar in alle momenten van vivencia, van eenheid, als je in de natuur bent, in de stilte, bij de zee, overal waar de tijd even verdwijnt en jij je één voelt met het geheel, met het moment.

Dus let’s Enjoy this!!