Corona maakt dat er van alles wordt stil gelegd. Scholen, vliegverkeer, sporten, eetgelegnheden en ook Biodanza. Hoe ga je hier mee om, ga je in de weerstand of zullen we dansen met Corona?

Eigenlijk is het heel biocentrisch wat er nu gebeurd, we doen een stap terug ter bescherming van de kwetsbare groep(en) en ook voor de ziekenhuizen en het verplegend personeel, anders houden zij het niet vol.

We zullen zo snel als het kan weer gaan dansen, en we gaan ook kijken of we via een andere manier Biodanza met jullie kunnen delen.

En dan is er sinds kort de podcast over Biodanza die je kunt luisteren! https://biodanza4you.nl/uitgelicht/update-5-aflevering-1-podcast-biodanza/

Laten we ons overgeven aan de maatregelen die er zijn genomen.
Dit is een tijd van loslaten, onthechten en tot jeZelf komen. Alle patronen doorbreken door het anders te doen.
Wij merken nu al dat mensen anders met elkaar omgaan, we zijn met het mooie weer veel buiten en verzinnen spelletjes die op afstand gedaan kunnen worden en we toch samen zijn. Laten we vooral blijven dansen met corona en bewegen met wat er is!
Dat de Liefde in ons hart mag blijven en dat we die blijven uitdragen naar elkaar. En vraag om hulp, om contact als je dat nodig hebt, reik uit!